GRANNYRA

 

Gå samman med grannarna och spara en rejäl slant -  vi säljer ut värmepumpsinstallationer och ger rabatt ju fler grannar som går ihop och beställer. Just nu får ni Fujitsus riktigt vassa värmepump KMCBN 09 för 2000 € installerad och klar i huset. Går ni ihop två stycken är priset 1800 € / st, och lyckas ni få ihop tre hushåll är priset helt galna 1700 € / st. 

 

Prislista

Antal grannar Pris / Installation Rabatt / Installation Total rabatt
1 2000 € - -
2 1800 € 200 € 400 €
3 1700 € 300 € 900 €

 

Läs följande regler och förutsättningar för GRANNYRAN 

 

 • Installationerna görs löpande, när vädret tillåter på fasta Åland och inkluderar inte eldragning.
 • För att bli definierade som grannar i kampanjens mening skall de separata installationsplatserna vara belägna på ett avstånd om högst 500m bilväg ifrån varandra.
   
 • Grannarna behöver gemensamt i samråd med våran serviceavdelning komma överens om ett och samma datum för installation. Våra tekniker behöver fritt tillträde till samtliga installationsplatser under datumet.
   
 • 5 meter rör ingår. Eventuellt överstigande rörmängder debiteras kund.
   
 • Håltagningsavgift tillkommer vid fall om tjocka stockhus. stenhus, betong etc. Kontakta oss i förväg för att veta vad som gäller för din installationsplats.
   
 • Eluttag ingår ej. Det behöver finnas jordat uttag 10A på insidan invid placeringen av pumpen. Ifall uttaget skall vara på utsidan behöver det finnas arbets- och jordfelsbrytare. Detta kan vi ombesörja att ordnas i samband med installation mot kostnad.
   
 • Ytan för markstativet behöver vara plant.
   
 • Installationsplatsen kan ej vara en lägenhet som inte är i markplan, kontakta oss ifall du är osäker på vad som gäller för din lägenhet.

 

Våran storsäljare Fujitsu Slim Nordic Inverter 09 finns även i storlek 12!

Det går självklart att välja storlek 12 inom kampanjen, kostnaden för uppgraderingen är endast 100 € / installation.
 

 

Vi kör på så länge lagret räcker, samla grannarna redan idag och ta kontakt med våran serviceavdelning. Vi hjälper gärna till och svarar på era funderingar kring produkten och kampanjen.

Ålands VVS-Kylcenter Ab förbehåller sig rätten att neka installationsplatser ifall den ej uppfyller de förutsättningar som krävs.